Voor al uw entertainment tijdens uw feestelijkheden

Bruiloft

Drive-in show op je bruiloftBij een bruiloft is de muziek van uiterst belang. De muziek bepaald mede de sfeer van uw avond .  Daarvoor wordt er bij een bruiloft altijd ruim van te voren een afspraak met het bruidspaar gemaakt en wordt de muziek keuze uiterst zorgvuldig samengesteld. Uw lijst met voorkeursliedjes wordt gedurende de avond ten gehore gebracht. Natuurlijk kunt u ook aangeven of u eventueel een openingsdans wilt.  Natuurlijk is het ook een gevoel van timing om de juiste plaat te kunnen draaien. Precies weten wanneer men gaat dansen.

Ook de dj-entertainment kunt u geheel naar uw smaak aanpassen. Door de jaren lange ervaring is uw discjockey in staat om van uw feest een swingend spektakel te maken. Maar ook voor achtergrond muziek tijdens een diner bent u aan het juiste adres.

De drive-in show is uitgerust met 1e klas moderne apparatuur en sfeervolle lichtitems, effectapparatuur, bellenblaas- en rookmachine dit alles gemonteerd op een lichtbrug van 4 meter lang. Ook is er een mogelijkheid voor de inplug van een gastzanger of spreker.