Voor al uw entertainment tijdens uw feestelijkheden

Even voorstellen

Robert StoesserEn zo is het gekomen

Ik zal me even aan u voorstellen. Ik ben Robert Stoesser. Geboren in 1967 en woonachtig in Lelystad.
 

Als klein jochie ging ik met mijn ouders en mijn broer elk weekend en alle vakanties naar de camping. Camping Starnbosch in Dalfsen. En naarmate ik ouder werd ging mijn interesse steeds meer uit naar het assisteren van het rekreatieteam van deze camping. In de winter werden er door mij allerlei bosspelen bedacht. Dit gaf als resultaat een paar meter mappen met spelen waar menig recreatieleider momenteel nog jaloers op zou zijn.

Na een aantal jaren was het zover dat ik die gehele organisatie overnam. Op het biljart ontstond met allerlei apparatuur de eerste disco en toen kwam het..... Bij de kinderdisco trok ik een clownspak aan want ja, dat vinden kinderen leuk. Maar ik dus ook . Want bij menig programma onderdeel kwam dat clownspak terug. En ja met zo’n pak wil je meer. Je koopt eens een zakje modelleerballonnen en je blaast je een week helemaal suf (want hoe krijg je die dingen nou opgeblazen?). Ik ging een goochel-workshop volgen en kocht wat trucs. En zo groeide de act uit van Clown Gompy. De creatie van Clown Gompy doe ik nu al 34 jaar.

 

Natuurlijk is de disco ook nog gebleven. Nog steeds ben ik verslaafd aan muziek. Niet alleen de moderne muziek ,nee ook van vóór mijn geboorte hoor!

Ook het organiseren is gebleven. Zo mocht ik in het verleden al menig evenement verzorgen, bruidsbeurzen organiseren, muziekfestivals opzetten, concertshows bedenken , diverse presentaties doen voor jong en oud en noem maar op.

Van het kerstentertainment heb ik ook een specialisatie gemaakt. De Kerstman en zijn kersteam zijn in de jaren al op een tal van kerstfeesten geweest. Kijkt u maar eens voor een indruk op www.boekdekerstman.nl