Voor al uw entertainment tijdens uw feestelijkheden

Karaoke

gezellig mee zingen bij de karaoke van feestverzorging.com

Hij is weer terug van weggeweest. De gezellige karaoke party van feestverzorging.com.

Steeds vaker kregen we de vraag om het leuke feest welke we eind jaren 80 brachten weer terug te laten komen. Toen sjouwden we ons nog gek met grote beeldplaten. Nu gelukkig niet meer.

Nu kunt u kiezen uit meer dan 1000 titels van de jaren 60 tot nu! Niet alleen de oubollige nummers maar ook zeer zeker de moderne muziek!

Deze karaoke party bestaat uit een set voorzien van de modernste apparatuur. Alle karaoke nummers staan op een laptop. Dus geen gewissel van dvd’s waarbij de zangers en zangeressen dan moeten wachten om te beginnen. Aan de zang zal een professionele galm worden toegevoegd. Voor het publiek en de zanger(es) zijn er aparte monitors bij inbegrepen zodat het publiek de zanger(es) prima kan ondersteunen. Er zijn 3 zangmicrofoons die het rondzingen zo veel mogelijk beperken. De karaoke party is inclusief presentatie, op- en afbouw en een gegarandeerde gezellige party!

Wilt u ook zo’n gezelige kararaoke party boeken voor uw feest. Neem nu contact op met feestverzorging.com en boek deze party voor een zeer aantrekkelijke prijs!

lekker mee zingen met de feestverzorging.com karaoke