Voor al uw entertainment tijdens uw feestelijkheden

Kerstman

De Kderstman is ook te huur voor uw feestHalf december is hij de graag geziene gast op vele evenementen, in het winkelcentrum, op de kerstmarkt of op bedrijfsfeesten. Ja...... De Kerstman. Eventueel komt de Kerstman, natuurlijk keurig gekleed, voorrijden met zijn arren-slee. Erg handig is de kerstman in het handjes schudden (eventueel voorzien van het fototeam), kerstchocolade uitdelen en kerstpakketten verdelen.

Graag willen we u een indruk geven van de vele mogelijkheden waar de Kerstman bij te boeken is. Denk daar bij bijvoorbeeld aan het uitdelen van de kerstpakketten aan uw personeel tijdens uw kerstborrel (waarbij de Kerstman een gezellig praatje heeft met uw gasten en ook wel tijd heeft voor een foto momentje) of "op de foto met de kerstman" in het winkelcentrum voor het winkelende publiek. De Kerstman met de fotograaf en de kerstmeisjes brengen uw locatie dan in korte tijd in de kerstsferen middels het prachtig foto decor met kerstgroen en de vele knipperende kerstlampjes. Ook kan de Kerstman de winterfair bezoeken met zijn arrenslee en eventueel het aanwezige publiek uitnodigen voor een rondritje. In het menu vindt u nog veel meer van deze mogelijkheden.

De kerstman is natuurlijk niet regio gebonden. Hij is dan ook in vele provincies van Nederland bij evenementen en feestelijkheden in te huren om uw kerstentertainment te verzorgen. Natuurlijk zijn de activiteiten van de Kerstman uitermate geschikt op de kerstmarkt of voor winkelpromotie in uw winkelcentrum en als publiekstrekker op uw december evenement. Ook voor reclame of fotografie is deze Kerstman te boeken.

Heeft u een soort evenement die er niet bij staat? Schroom niet en neem contact op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor een "op maat event".

Desgewenst maakt de Kerstman ook reclame voor uw evenement op zijn facebookpagina. Zodat er hopelijk meerdere bezoekers bij u langs zullen komen. Ook poster- en fotomateriaal voor u evenement kunnen we zonder meerprijs verzorgen!

Meer informatie over de Kerstman vindt u op: www.boekdekerstman.nl

Bent u ook al op de foto met de kerstman geweest